Een bezoek in Oostende, Antwerpen, Maaseik, Aarlen, Namen én Moeskroen op één dag. Een onmogelijke opdracht?

Neen, want het netwerk van JMCP is overal aanwezig met trouwe, kwaliteitsvolle medewerkers die snel en accuraat ingezet kunnen worden waar u dat wenst in België.

 
   
 


50 winkels op een halve dag bezoeken. 80 inspecties op één dag uitvoeren. Een onmogelijke opdracht?

Neen, want de medewerkers van JMCP kunnen overal tegelijk aanwezig zijn en uw opdrachten uitvoeren waar en wanneer u dat wenst.

   
 
 


Trouwe, flexibele en goed opgeleide medewerkers vinden voor elke regio van België. Een onmogelijke opdracht?

Neen, want de kwaliteitsvolle medewerkers van JMCP staan als één team achter hun opdrachtgever. Uw belang is ook ons belang. Samen staan we ter uwer beschikking en werken we voor uw belangen.

   
 
 

Een flexibel team dat overal en tegelijk aanwezig is en allen werken voor uw belang, met slechts één aanspreekpunt. Een onmogelijke opdracht?

Neen, want door de duidelijke en eenvoudige structuur van JMCP hebt u slechts één aan- spreekpunt, slechts één contactpersoon die uw belangen behartigt, uw boodschap correct verwoordt en verantwoordelijkheid draagt

 
   
 


Een uniek netwerk van flexibele, kwaliteitsvolle medewerkers dat overal tegelijk aanwezig is om mijn boodschap uit te dragen. Een onmogelijke opdracht voor mij?

Neen, want samen kunnen we uw boodschap uitdragen met respect voor uw belangen, met respect voor uw manier van werken, met respect voor uw klanten.

Overal tegelijk zijn? Het kan ! Ook voor U !