Case 1:

Alle winkels/restaurants van uw keten dienen maandelijks bezocht te worden omdat netheid en klantvriendelijkheid voor u heel belangrijk zijn.

Alle winkels liggen verspreid in België en kunnen enkel bezocht worden ’s avonds tussen 18 en 20u.

JMCP zal ze voor u bezoeken, beoordelen en u een perfecte rapportage bezorgen.

 

Case 2:

U wilt zeker zijn dat uw promotie-materiaal en catalogi bij de juiste persoon in het bedrijf terecht komen en dat u de juiste persoon contacteert bij opvolging.

Laat JMCP de folder ter plaatse afgeven en de correcte gegevens van de contactpersoon opvragen, zodat uw dure promotie optimaal rendeert.

 
     
 

Case 3:

U levert keukens in heel België en u wilt uw klanten een optimale service en dienst na verkoop bieden.

Wat kan u dan beter doen dan ter plaatse gaan en objectief laten vaststellen of alles perfect uitgevoerd is en de klant tevreden is?

JMCP doet dit graag voor u. Via een samen opgestelde vragenlijst en objectieve, onafhankelijke criteria zullen wij kijken wat goed en wat voor verbetering vatbaar is.

 

Case 4:

Concurrentie is hard en u valt niet altijd op bij uw retailers tussen de concullega’s.

Laat JMCP met vaste frequentie uw retailers bezoeken en zorgen dat uw topproducten de plaats krijgen die ze verdienen, in het directe zicht van de klanten.

Of laat JMCP uw displays perfect afleveren en aanvullen zodat uw klanten u beter terug vinden en u uw omzet kan zien groeien.